Connect with us
Publicitate

Economic

Se vinde hotelul Ramada din Braşov. Ce preţ are unitatea hotelieră

Publicat

pe

Se vinde hotelul Ramada din Braşov. Conform anunţului postat de sothebysrealty.ro hotelul se vinde la preţul de 13,5 milioane de euro. Platforma anunţă că hotelul are 113 camere şi apartamente.

Hotelul dispune de un total de 113 camere și apartamente, dotate conform standardelor internaționale, având următoarea structură: 60 de dormitoare king size, 44 camere twin (2 dintre ele echipate pentru persoane cu dizabilități), 7 apartamente junior, 1 apartament matrimonial, 1 apartament prezidențial.

Facilitățile și serviciile includ parcare gratuită, bancomat, centru de sănătate/SPA, servicii de fax și livrare, spălătorie, bell boy, acces carduri, internet Wi-Fi gratuit, tv prin cablu – smart tv, detectoare de fum / prevenire incendiu, sistem de control al temperaturii, seif, minibar cu zero decibeli, uscător de păr, fier și masă de călcat în camere, linie telefonică internațională.

Mezaninul hotelului cuprinde 3 săli de conferințe modulare, ce au o capacitate de până la 180 de persoane.

Publicitate

La mezaninul hotelului regăsim restaurantul, ce oferă preparate autentice teppanyaki, precum și sushi. Restaurantul poate găzdui până la 100 de persoane. Județul Brașov este una dintre cele mai atractive destinații turistice din România. Brașovul se află pe locul al doilea ca număr de turiști după capitala București.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes