Connect with us
Publicitate

Social

Se scumpesc biletele de avion la cea mai mare companie europeană low cost. Cât vom plăti pentru un zbor cu aeronavele Ryanair

Publicat

pe

Publicitate

Scumpirile se țin lanț în toate domeniile nu doar în România, ci în toată lumea. Cei care plănuiesc să plece cu avionul în concediu, în această vară, vor trebui să scoată mai mulți bani din buzunar pentru un zbor. Ryanair, cea mai mare companie low cost din Europa, a anunțat că va crește tarifele cu aproximativ 10%, anunță antena3.ro.

Directorul general al Ryanair Group, Michael O’Leary, a anunţat că tot mai mulți călători își rezervă un zbor cu avioanele Ryanair şi că se aşteaptă ca tarifele din vară să fie cu 7% – 9% mai mari faţă de cele dinaintea izbucnirii pandemiei de Covid-19.

Directorul Ryanair a spus că factorul de încărcare, care măsoară cât de bine ocupă o companie aeriană locurile disponibile, ar trebui să fie de aproximativ 94% în iunie, atingând aproape nivelurile anterioare pandemiei.

„Şi iulie, august şi septembrie arată foarte solide, cu factori de încărcare mai mari şi, de asemenea, tarife mai mari. Tarifele vor creşte, probabil, cu un nivel ridicat de o singură cifră, cu 7,8,9% faţă de vara anului 2019”, a declarat Michael O’Leary, citat de aceeași sursă.

Publicitate

Compania se aşteaptă ca experienţa de călătorie pentru clienţii europeni să se îmbunătăţească în timpul verii, deoarece grupurile de management al aeroportului ”elimină” deficitul de personal prin recrutare.

Dar experienţele de călătorie ale pasagerilor din toată lumea sunt tot mai neplăcute în ultima perioadă, iar principala problemă sunt timpii de aşteptare foarte mari. Creşterea cererii pentru călătoriile aeriene a dus la cozi uriașe la unele aeroporturi britanice, precum şi la Amsterdam, Dublin şi Toronto, deoarece managerii aeroporturilor au dificultăţi să ocupe locurile de muncă disponibile suficient de repede.

Şi personalul navigant spaniol a anunţat luni că va intra în grevă şase zile, la sfârşitul lunii iunie şi începutul lunii iulie, dar O’Leary a spus că orice întrerupere cauzată de acţiune ar putea fi ”minoră şi fără consecinţe”. Directorul Ryanair a mai apreciat că ar putea exista un număr mic de anulări sau întârzieri, dar că acţiunea de grevă propusă ”nu are niciun sprijin”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes