Connect with us
Publicitate

Turism

Se redeschid câteva pârtii din Poiana Brașov. Începând de sâmbătă, turiștii vor putea coborî până la baza masivului Postăvarul

Publicat

pe

Datorită condițiile meteo favorabile din ultimele zile, ninsoarea abundentă și temperaturile negative, care au permis pornirea instalațiilor de producere a zăpezii artificiale, nu doar că în partea superioară a masivului Postăvarul se schiază în condiții bune, dar se va putea coborî pe schiuri până în Poiana Brașov, pe pârtia Sulinar, cu intrare pe Zidul Mare sau prin varianta 2 D, apoi coborâre pe Canal sau pe Drumul Roșu, și apoi pe varianta 2E, spre pârtia Bradul.

Se schiază în condiții bune, în zona superioară a masivului, pe pârtiile: Kanzel, Doamnei, Ruia, Lupului, Drumul Roșu, cu ieșire la telescaunul Ruia, stratul de zăpadă bătută pe pârtie ajungând până la 30 de centimetri. De asemenea, se va schia și pe pârtia pentru începători Bradul.

Pentru a asigura accesul spre partea superioară a masivului a celor care vor coborî până în Poiana Brașov, va fi pusă în funcțiune telecabina Capra Neagră.

În această perioadă tarifele de transport pe cablu sunt reduse, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend. A scăzut numărul de puncte consumate pe următoarele instalații de transport pe cablu: telecabina Capra Neagră și telegondola (de la 6 la 5 puncte), telescaunul Ruia (de la 4 la 3 puncte).

Publicitate

Având în vedere condițiile meteo, îi rugăm pe iubitorii sporturilor de iarnă să își achiziționeze ski-pass-urile adaptate acestei perioade, astfel încât să își poată consuma punctele cumpărate.

Instalațiile de transport pe cablu care vor funcționa sunt telecabina Capra Neagră, telegondola, telescaunul Ruia și teleschiurile Ruia și Bradul.

Programul de funcționare a instalațiilor de transport pe cablu este până la ora 16:00 pentru ultima urcare cu telegondola, iar telescaunul Ruia va funcționa până la 15:45.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes