Connect with us
Publicitate

Eveniment

Se poate şi mai rău decât la Braşov, unde urşii coboară de pe Tâmpa. În Târgovişte s-a emis mesaj Ro-Alert după ce a fost văzut un leu pe străzile oraşului

Publicat

pe

Se poate şi mai rău decât la Braşov, unde urşii ies pe stradă. În Târgovişte autorităţille sunt în alertă maximă după ce a fost anunţată prezenţa unui leu pe străzile oraşului. A fost emis un mesaj Ro-Alert, joi, în zona Priseaca – Târgoviște, județul Dâmbovița, după ce o persoană a sunat la 112 și a spus că a văzut un leu care se plimba liber. Autoritățile sunt în alertă maximă.

Publicitate

Cetățeanul care a sunat la 112 a spus că în zona benzinăriei dintre localitățile Priseaca și Târgoviște a văzut un leu liber.

Autoritățile din Dâmbovița au intrat în alertă.

Nu este vorba despre un animal care să fi scăpat de la zoo și nici despre unul deținut de un cetățean care locuiește în județ, aceste informații fiind verificate de autorități.

Publicitate

Jandarmii dâmbovițeni caută animalul în zona în care s-a dat alerta și au emis și ujn mesaj Ro-Alert către populație, pentru a fi avertizată în cazul în care apelul venit la 112 se va dovedi a fi real.

Totodată, ISU Dâmbovița au trimis în zonă un echipaj SMURD.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes