Connect with us
Publicitate

Administrație

Se introduc restricții dure în România – Circulația interzisă noaptea pentru cei nevaccinați, masca devine obligatorie peste tot / Vacanță de 2 săptămâni pentru toate școlile și liceele

Publicat

pe

Președintele Klaus Iohannis a declarat, în această seară, după ședința de lucru privind gestionarea pandemiei, că de luni masca redevine obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă, doar cei vaccinați vor mai putea circula noaptea, certificatul verde va fi obligatoriu pentru majoritatea activităților. De asemenea, tot de luni, va fi vacanță pentru toți elevi, din toate ciclurile de învățământ.

Publicitate

„Dacă vrem să se oprească pandemia, singura soluție e vaccinarea. Vaccinarea oprește pandemia. Știu că sunt mulți care încearcă să vă spună că nu e așa. În vestul UE, unde lumea s-a vaccinat în masă, pandemia practic nu mai are impact. În partea noastră a UE e mai complicat.

În România s-a declanșat o adevărată catastrofă.

Va fi restricționată circulația noaptea, excepție făcând cei vaccinați sau cu legitimație de serviciu

Publicitate

În timpul zilei, accesul va fi permis accesul la diferite activități numai cu certificatul verde, iar cei nevaccinați vor avea o sumedenie de restricții”, a spus Klaus Iohannis.

Până vineri Comitetul Național pentru Situații de Urgență va stabili toate restricțiile care se se vor impune.

Președintele a transmis următorul îndemn: „ Dragi români, dacă vreți să terminăm cu această pandemie, vaccinați-vă. Deci dragi români, vaccinați-vă dacă vreți să nu ajungeți la spital și la ATI. Nu îi credeți pe cei care vă mint că pățiți ceva dacă vă vaccinați“.

Declaratie de presă susținută de Președintele României, Klaus Iohannis

Declaratie de presă susținută de Președintele României, Klaus Iohannis

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dumy

    31 mai, 2022 at 8:51 am

    De ce răspândiți anunțuri false și vechi care nu corespund la situația de astăzi 31 Mai 2022. Derutați populația.!! Va rog sa le ștergeți.!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes