Connect with us
Publicitate

Eveniment

Se fac căutări disperate în Covasna pentru găsirea unei femei de 78 de ani care a plecat de la un azil de bătrâni. Dacă aveți informații, sunați la 112

Publicat

pe

Publicitate

O femeie în vârstă de 78 de ani este căutată cu disperare de o comunitate întreagă după ce a plecat de la un cămin de bătrâni și nu s-a mai întors. Duminică a fost anunțată dispariția ei, iar de trei zile zeci de oameni participă la operațiunile de căutare.

Potrivit covasnamedia.ro, în cursul zilei de marți, pompierii, alături de polițiștii și jandarmii covăsneni, dar și de salvamontiști și o voluntară, au continuat căutările femeii în vârstă de 78 de ani, rezidentă a Căminului pentru Persoane Vârstnice de la Hăghig, care a plecat de la domiciliu în cursul zilei de duminică. Ziua doi de căutări s-a încheiat fără rezultate însă.

„După lăsarea întunericului, operațiunile de căutare a persoanei dispărute au fost sistate. Acestea se vor relua mâine dimineață, cu aceleași forțe și mijloace”, a declarat marți seara purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Covasna, Mirela Timaru, pentru aceeași sursă.

În jurul orei prânzului, ISU Covasna a anunțat că pompieri din cadrul Detașamentului Sfântu Gheorghe, cu două mașini 4×4, un ATV și o dronă, patru jandarmi, opt polițiști, patru persoane de la Salvamont și voluntari o caută pe femeie pe raza localității Hăghig.

Publicitate

În seara zilei de 11.12.2022, polițiștii au fost sesizați despre faptul că BERES TEREZ, de 78 ani, a plecat voluntar din Căminul pentru Persoane Vârstnice Hăghig și nu a mai revenit.

Polițiștii efectuează în continuare verificări pentru găsirea persoanei în cauză. Persoanele care pot oferi informații despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

SEMNALMENTE: înălțime aproximativ 1,65 m; constituție slabă, păr alb; fața ovală; ochi căprui.

La momentul când a părăsit centrul, aceasta era îmbrăcată cu un halat de culoare albastru închis, lung până la genunchi, pantaloni tricotați de culoare neagră, iar pe cap purta un batic de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi informații ce pot conduce la găsirea persoanei sunt rugate să sune la 112.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes