Connect with us
Publicitate

Eveniment

Se fac anchete pentru a se stabili cum s-a produs explozia de depozitul de artificii din Zărneşti

Publicat

pe

Publicitate

Poliţiştii şi pompierii braşoveni fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs explozia de la depozitul de artificii din Zărneşti în urma căreia un om a murit şi unul a fost intoxicat.

“Cercetările sunt în curs de desfăşurare în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca la finalizarea acestora să fie stabilită încadrarea juridică şi demersurile procedurale în cauză”, a transmis, joi, IPJ Braşov.

Ancheta este coordonată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărneşti.

ISU Braşov a precizat că intervenţia a fost finalizată în jurul orei 00.15, iar incendiul a fost stins la 22.45. Un bărbat şi-a pierdut viaţa, altul a fost intoxicat, iar o altă persoană – despre care s-a crezut că este intoxicată cu fum – a plecat de la locul incendiului şi a fost identificată ulterior de Poliţie.

Publicitate

O deflagraţie s-a produs, miercuri seară, la un depozit privat de artificii din zona Uzinei Mecanice Tohan, din Zărneşti, judeţul Braşov.

Prefectul judeţului Braşov afirmă că victimele pregăteau un transport de artificii când s-a produs explozia.

Un tânăr de 29 de ani, angajat al companiei Tohanaflat, şi-a pierdut viaţa, anunţă Ministerul Economiei, precizând că el se afla în afara programului de lucru şi că urmează a se stabili ce relaţii de muncă avea cu firma care deţine depozitul.

În acest caz a demarat o anchetă şi Inspectoratul Teritorial de Muncă, notează news.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes