Connect with us
Publicitate

Turism

Se dă startul programului „litoralul pentru toți”. Tarifele la cazare în stațiunile de la Marea Neagră vor fi mai mici chiar și cu 70% față de vârful sezonului

Publicat

pe

Turiștii care nu plănuiesc o vacanță la munte în următoarele săptămâni se pot îndrepta către stațiunile de la Marea Neagră, mai ales că în această perioadă prețurile sunt pentru toate buzunarele. Programul „litoralul pentru toți” a început oficial, iar administratorii de hoteluri și pensiuni au pregătit oferte chiar și cu 70% mai ieftine față de vârful sezonului estival.

Publicitate

Federația Patronatelor din Turismul Românesc anunță că tarifele la cazare, începând de duminică, 22 mai, vor porni de la 34 de lei pe noapte. Aproximativ 4000 de locuri de cazare vor fi disponibile în toate stațiunile de pe litoralul românesc al Mării Negre până pe data de 19 iunie, perioadă stabilită drept extrasezon. O altă veste bună este și faptul că turiștii pot să achite pachetele cu ajutorul voucherelor de vacanță.

„Recomandăm turiștilor să-și facă vacanțele pe litoralul nostru și în extrasezon. Au toate motivele: plajele și stațiunile nu sunt aglomerate, vremea este foarte frumoasă și, poate cel mai important argument, prețurile sunt mult mai mici decât în lunile iulie și august. Mă bucur că, în ciuda vremurilor dificile pe care le traversăm, putem să ducem mai departe acest program care a devenit o tradiție și să le oferim tuturor românilor posibilitatea de a petrece câteva zile la plajă la tarife mai mult decât accesibile”, a declarat Dragoș Răducan, președintele FPTR.

Tarifele prin programul “Litoralul pentru Toți” sunt cu până la 70% mai mici față de cele din vârf de sezon. Cel mai ieftin pachet pentru o noapte de cazare fără mic dejun începe de la 34 de lei de persoană, la un hotel de 3 stele pentru un sejur de minimum 5 nopți de cazare. Pentru cei care preferă cazare cu servicii de masa all-inclusive, tarifele încep de la 160 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele pentru minimum 3 nopți de cazare.

Publicitate

Programul Litoralul pentru Toți se află la ediția cu numărul 40 și este singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Detaliile privind hotelurile incluse în programul Litoralul pentru Toți se găsesc pe site-ul www.fptr.ro. Rezervările se pot face atât direct, la hotel, cât și prin intermediul agențiilor de turism.

Lista completă a unităților de cazare care participă la programul „litoralul pentru toți” poate fi găsită AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes