Connect with us
Publicitate

Administrație

Se dă startul primelor licitații, la Aeroportul Brașov. Vor fi date spre închiriere mai multe spații și terenuri

Publicat

pe

Publicitate

Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” RA a anunţat organizarea a două proceduri de licitaţie cu strigare pentru închirierea unor spaţii şi terenuri din cadrul Aeroportului. Prima procedură vizează închirierea următoarelor locaţii pentru servicii de handling la sol:

 • spaţiu în suprafaţă de 6,36 mp, situat la parterul terminalului şi destinat agenţilor care vor deservi pasagerii;
 • spaţiu în suprafaţă de 14,73 mp situat la subsol şi destinat manipulatorilor de bagaje şi operatorilor de echipamente;
 • spaţiu în suprafaţă de 9,00 mp, situat la parter cu destinaţia ticketing;
 • teren în suprafaţă de 1500 mp situat în perimetrul Aeroportului, destinat pentru amplasarea unui cluster de containere şi amenajarea unei platforme în vederea derulării activităţilor de handling de rampă, întreţinere etc.

Închirierea se va face pe o perioadă de cinci ani, începând cu data semnării contractului. Înscrierea la licitație se poate face până miercuri, 19 aprilie 2023, ora 10:00, la secretariatul RA „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav”, B-dul Eroilor nr. 5, Camera 313. Licitația se va desfășura în data de 19 aprilie 2023, ora 10:00, la sediul Aeroportului.

Cea de-a doua procedură se referă la atribuirea prin închiriere a locaţiilor pentru servicii de handling combustibil, respectiv:

 • spaţiu în suprafaţă de 8,25 mp, situat la parter şi destinat agenţilor de alimentare cu combustibil;
 • teren în suprafaţă de 1000 mp, situat în perimetrul aeroportului şi destinat pentru amplasarea echipamentelor de stocare, alimentare şi delestare carburant de aviaţie etc.

Închirierea se va face pe o perioadă de cinci ani, începând cu data semnării contractului. Înscrierea la licitație se poate face până joi, 20 aprilie 2023, ora 10:00, la secretariatul RA „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav”, B-dul Eroilor nr. 5, Camera 313. Licitația se va desfășura în data de 20 aprilie 2023, ora 10:00, la sediul Aeroportului.

Publicitate

Caietul de sarcini și Regulamentul de desfășurare pentru fiecare procedură în parte se pot achiziţiona de la secretariatul RA „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav”, B-dul Eroilor, nr. 5, Camera 313 contra sumei de 500 de lei care se va achita prin virament bancar la Sucursala Braşov a Băncii Comerciale Română, Cont lei: RO20 RNCB 0059 1731 7176 0001.

În cadrul şedinţei Consiliului Judeţean Braşov din 30 martie a fost hotărârea privind închirierea, prin licitație publică, de către R.A. „Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav” a bunurilor proprietate publică a U.A.T. Județul Brașov, date în administrarea acesteia.

Pe baza concluziilor raportului de evaluare, preţurile de pornire la licitațiile de atribuire privind dreptul de folosință asupra unor active deținute de R.A. „Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav” sunt următoarele:

 1. chirie de piață – spații comerciale zonă publică restricționață amplasate la parter și etaj = 33 euro/mp;
 2. chirie de piață – spații comerciale depozitare/spații anexe zonă publică și zonă restricționață amplasate la parter și etaj = 17,5 euro/mp;
 3. chirie de piață – spații depozitare/spații anexe zonă amplasate la subsol = 7 euro/mp;
 4. chirie de piață – spații pentru echipamente tip ATM, automate cafea/veding = 130 euro/mp;
 5. chirie de piață – terenuri = 0,9 euro/mp.

Valorile nu conțin TVA.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes