Connect with us
Publicitate

Util

Se caută specialist IT la Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav. Un post a fost scos la concurs

Publicat

pe

Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” RA scoate la concurs un post de consilier (specialist IT&C), gradul IA la Serviciul Asistență Managerială – Compartimentul Resurse Umane, SSM, IT&C. Persoanele interesate să ocupe acest post sunt aşteptate, în perioada 28 aprilie – 12 mai 2023 (până la ora 13:00), să depună dosarele la Compartimentul Resurse Umane, SSM, IT&C, cam. 313 etajul III, Consiliul Judeţean Braşov.

Candidaţii declaraţi admişi în urma analizei dosarelor vor susţine examenul scris, care va conceput sub formă de test-grilă şi va avea loc pe 22 mai 2023, ora 11:00. Interviul va fi programat în termen de maximum patru zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise, iar rezultatele finale vor fi comunicate după maximum o zi lucrătoare de la expirarea termenului de soluţionare a contestaţiilor.

Anunţul de concurs, bibliografia, atribuţiile postului şi toate informaţiile de interes pentru potenţialii participanţi privind condiţiile specifice şi cele generale pentru ocuparea postului, documentele necesare pentru participarea la concurs, calendarul şi modalitatea de desfăşurare a probelor sunt disponibile:

Candidatul ideal trebuie să aibă studii universitare de licență sau studii de specialitate în științe inginerești, informatică, cibernetică, să aibă cunoștințe de specialitate în domeniul IT&C și o vechime de cel puțin 6 ani și 6 luni. Pentru ca un candidat admis la concurs să poată fi angajat, el trebuie să întrunească, cumulativ, următoarele condiții obligatorii: să dețină certificat de cazier judiciar fără înscrisuri şi să treacă cu succes de verificarea standard și de verificarea aprofundată a antecedentelor.

Publicitate

În vederea participării la concurs, candidaţii depun dosarul de concurs începând cu data de 28 aprilie 2023 până în data de 12 mai 2023, ora 13:00, la sediul Consiliului Judeţean Braşov, B-dul Eroilor nr. 5, la secretarul comisiei de concurs – Belu Gabriela, inspector de specialitate resurse umane, Compartimentul Resurse Umane, SSM, IT&C din cadrul RA „Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav”, camera 313, etajul III, tel. 0268/410777 int. 130, de luni până joi între orele 8:00-16:00 și vineri între orele 8:00-13:00, email: [email protected]

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes