Connect with us
Publicitate

Administrație

Se caută o firmă care să asigure transportul interjudețean de persoane pentru următorii 7 ani. Valoarea contractului depășește 60 de milioane de lei

Publicat

pe

Consiliul Județean Brașov a lansat licitația pentru serviciul public de transport persoane pentru perioada 2022 – 2028. Companiile interesate pot depune ofertele până la 16 decembrie 2021, ora 15.00.

Publicitate

Valoarea contractului este estimată la 60.801.312,56 lei, fără TVA. Sunt 51 de trasee structurate în 4 grupe, cu excepția zonei metropolitane care este deservită de RATBV. Prima grupă include 19 trasee care fac legătura între: municipiul Braşov şi localităţi situate în partea de vest şi sud-vest faţă de Braşov; oraşul Zărneşti şi localităţi situate în partea de sud şi nord faţă de Zărneşti; municipiul Făgăraş şi localităţi situate în partea de sud-est şi vest faţă de Făgăraş; oraşul Victoria şi localităţi situate în partea de est şi sud-est faţă de Victoria.

Cea de-a doua grupă are în componenţă 4 trasee care asigură conexiunea rutieră între Braşov şi localităţi situate în partea de nord a municipiului. Această grupă facilitează legătura comunelor Augustin, Ormeniș, Apața, Măierus şi Crizbav cu municipiul Brașov.

Grupa a treia este formată din 15 trasee care fac legătura între: municipiul Braşov şi localităţi situate în partea de vest şi nord-vest faţă de Braşov; municipiul Făgăraş şi localităţi situate în partea de est, vest, sud şi nord faţă de Făgăraş; oraşul Victoria şi localităţi situate în partea de nord faţă de Victoria, respectiv între Victoria şi Făgăraş.

Publicitate

Cea de-a patra grupă însumează 13 trasee care leagă zona Rupea cu municipiile Braşov și Făgăraş, inclusiv oraşul Rupea cu localităţile din jur.

„Ne propunem să asigurăm pentru următorii şapte ani un serviciu public de transport judeţean de persoane modern și eficient, realizat în cele mai bune condiţii, cu respectarea tuturor normativelor în vigoare, furnizat în condiţii de siguranţă şi la tarife care să le permită tuturor cetăţenilor să se deplaseze oriunde unde au nevoie în interiorul judeţului. Ne interesează să avem operatori pe toate traseele, astfel încât cetăţenii să aibă acces neîngrădit la acest serviciu public extrem de important. Sperăm ca firmele de transport persoane să fie interesate de pachetele de trasee pe care le propunem, având în vedere că ele au fost structurate în urma unor analize şi dezbateri foarte serioase, pe baza unor criterii obiective”, a spus declarat peședintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes