Connect with us
Publicitate

Turism

Se caută manager pentru domeniul contelui Tibor Kalnoky, prietenul prințului Charles. Cum arată candidatul ideal care se va ocupa de moșia din Micloșoara, Covasna

Publicat

pe

„Castel, caut manager pentru o relație serioasă, de lungă durată”. Este anunțul care a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare și care a convins zeci de internauți să aplice pentru postul de manager de ospitalitate. Contele Tibor Kalnoky, unul dintre apropiații prințului Charles al Marii Britanii, caută o persoană capabilă să se ocupe de domeniul impresionant pe care îl deține în Micloșoara, județul Covasna, anunță jurnaliștii Kanal D.

Viitorul manager va trebui să se ocupe de castelul familiei nobiliare, care este vechi de peste patru secole, de câteva case de oaspeți, de restaurant, dar și de pub-ul medieval. Jobul vine la pachet cu locuință, dar și un salariu atractiv, se arată în anunțul de angajare.

„Căutăm un manager care să fie acolo pentru a întâmpina oaspeții, pentru a-i face să se simtă bineveniți. El va sta la recepție, va avea grijă de ei de când vor sosi până când vor pleca”, spune contele Tibor Kalnoky, proprietarul domeniului.

Csaba Kotecz ocupă această funcție de peste șase ani, iar acum are nevoie de un coleg care să îl ajute cu administrarea complexului. El face zilnic programul celor 15 angajați, verifică dormitoarele în care se cazează oaspeții și se asigură că turiștii vor avea pe masă bucate delicioase. Viitorul angajat trebuie să îndeplinească și câteva criterii pentru a avea o șansă de angajare.

Publicitate

„Să aibă permisul de conducere, să vorbească limbi, limba germană, limba engleză, limba română, eventual și limba maghiară că fiind în zonă e bine de știut și asta și să aibă aptitudini de a vorbi”, a spus Csaba Kotecz.

Activitatea la domeniul nobiliar al familiei Kalnoky devine tot mai intensă, iar proprietarul complexului a făcut noi investiții în casele de oaspeți. O cameră specială este restaurată, în această perioadă, pentru cel mai de seamă musafir, dar și prieten bun al contelui.

„Asta e camera Prințului Charles, de obicei el stă aici când este în vizită. Camera și baia este în proces de restaurare, imediat este gata. Toată camera, inclusiv mobilierul, soba, pardoseala, tavanul, toate sunt reparate, restaurate”, a povestit restauratorul Istvan Matyas Mate pentru aceeași sursă.

O noapte de cazare în casele de oaspeți ale domeniului Kalnoky pornește de la 90 de euro, cu mic dejun inclus și poate depăși 200 de euro pe noapte pentru turiștii care aleg varianta all inclusive.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes