Connect with us
Publicitate

Economic

Scrie-ți povestea în plan profesional la Târgul de Cariere | Brașov! Angajatorii prezenți oferă peste 1.500 de locuri de muncă (P)

Publicat

pe

Publicitate

Târgul de Cariere, cea mai mare rețea de evenimente de recrutare și employer branding din România și Republica Moldova, revine la Brașov și aduce candidații față în față cu angajatori din diverse domenii de activitate, precum: inginerie, producție, automotive, servicii financiare, IT, marketing, comunicare, BPO, retail sau energie. Târgul de Cariere | Brașov va avea loc în 5 și 6 aprilie, la Coresi Shopping Resort, în intervalul 10:00 – 18:00.

„Din 2006, Târgul de Cariere pune piața muncii în mișcare și aduce mereu angajatori din diverse domenii de activitate aproape de public, înțelegând, la nivel local și nu numai, nevoile mediului profesional. Indiferent dacă ești în căutarea unui loc de muncă, dorești să iei pulsul mediului profesional, urmărești atragerea de talente în compania ta sau creșterea notorietății brandului de angajator, la Târgul de Cariere faci un pas important spre îndeplinirea obiectivelor tale. Așadar, hai să scriem împreună o poveste de succes.”, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.

Peste 1.500 de locuri de muncă

Până în acest moment, la Târgul de Cariere | Brașov au confirmat prezența peste 25 de companii. Angajatorii care vor lua parte la eveniment sunt în căutare de noi talente și abia așteaptă să îți prezinte povestea companiei lor, ofertele de angajare sau oportunitățile profesionale pe care ți le pun la dispoziție, pentru a te convinge să li te alături. Printre angajatorii care vor participa la Târgul de Cariere se numără: Vitesco Technologies, Premium Aerotec, Joysonquin Automotive Systems, Fuerda Smartech, EXL Service, BNP Paribas, VEO, Bosch, Schaeffler, IPSO Agricultură, RAP Group, NBHX Rolem, Randstad sau Freudenberg Performance Materials. Companiile prezente oferă candidaților peste 1.500 de locuri de muncă, iar printre rolurile disponibile se află: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, operatori de producție, studenți pentru diverse internshipuri.

Publicitate

Simulator de zbor cu realitate virtuală, turneu de Football Club 24, quiz-uri și premii

Târgul de Cariere nu revine la Brașov doar cu joburi, ci și cu o serie de activități conexe. Reprezentanții Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” vor participa la eveniment cu un stand inedit unde candidații vor avea ocazia să testeze simulatorul de zbor cu realitate virtuală (VR) pentru avionul IAK-52, dar și ochelari de realitate augmentată. Totodată, participanții pot obține informații cu privire la cariera militară și oferta educațională a academiei. De asemenea, Târgul de Cariere va găzdui un turneu de Football Club 24, cu înscrieri la fața locului, iar cei mai buni jucători vor fi premiați de către organizatori. În același timp, la eveniment, vor avea loc și quiz-uri, în cadrul cărora candidații care vor răspunde corect la întrebări vor câștiga premii oferite de companiile participante.

Câștigă premii Logitech și colorează-ți viața la job

Logitech se alătură, și la această ediție, evenimentelor Târgul de Cariere și oferă o serie de premii care vor colora viața angajaților la job (boxe, căști, mouse-uri, tastaturi). Pentru a le câștiga, candidații trebuie să participe la sesiunile de quiz din cadrul evenimentului și să răspundă corect la întrebările menite să le testeze cunoștințele cu privire la locul de muncă.

După 18 ani de implicare și dedicare în piața forței de muncă din România, Târgul de Cariere este locul în care angajatorii și candidații au oportunitatea de a sta față în față, de a schimba impresii și de a discuta despre oportunități profesionale, cultura organizațională, procesul de recrutare sau mediul de lucru. Așadar, dacă ești în căutarea unui job sau dorești să afli care sunt noutățile și tendințele din mediul profesional, Târgul de Cariere îți oferă variante. Îndrăznește să-ți scrii propria poveste la Târgul de Cariere | Brașov!

Chiar dacă primul pas spre angajare e față în față, poți aplica și online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe platforma targuldecariere.ro/brasov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes