Connect with us
Publicitate

Social

Școala Gimnazială Ghimbav a trecut în scenariul galben. De luni, elevii se reîntorc la școală, iar preșcolarii la grădiniță

Publicat

pe

Școala Gimnazială Ghimbav a trecut în scenariul galben. Decizia a fost anunțată de reprezentanții Prefecturii, care au precizat că membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență au aprobat propunerea Consiliului de Administrație al Școlii Ghimbav, care a primit aviz favorabil și de la DSP și de la Inspectoratul Școlar. Asta datorită scăderii la 1,99 la mia de locuitori a incidenței cumulate din ultimele 14 zile a cazurilor de COVID-19 în localitatea Ghimbav, transmite Radio România Brașov FM.

Publicitate

Grădinița din Ghimbav este și ea arondată Școlii Gimnaziale Ghimbav, așa că, de luni, revin și prichindeii de grădiniță.

“Revin la școală în scenariul galben pentru că localitatea este în scenariul galben. Școala, eu vă spun după declarațiile conducerii, este pregătita inclusiv pentru scenariul verde, dar avand în vedere ca la nivelul localității scenariul este galben, și unitatea școlară trebuie să respecte același scenariu”, a spus Valentin Bucur, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Brașov.

Reamintim că, la Ghimbav, anul școlar a debutat, în 14 septembrie, în scenariul roșu, adică 100% online. În prezent, în scenariul roșu mai sunt 2 grădinițe din Brașov și Școala din Șoarș.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes