Connect with us
Publicitate

Social

„Școala de vară de public speaking” pentru copii la Biblioteca Județeană „George Barițiu” Brașov

Publicat

pe

Publicitate

Biblioteca Județeană „George Barițiu” Brașov lansează oferta educațională estivală pe anul 2024 prin organizarea unei „Școli de vară de Public Speaking”, cu ateliere care să ofere participanților oportunități esențiale pe direcția formării și dezvoltării comprehensive a abilităților de comunicare, care să-i pregătească pentru succesul într-o lume din ce în ce mai competitivă și interconectată.

Printre obiectivele generale ale acestui proiect enumerăm stimularea spontaneității, prin activități care să încurajeze exersarea abilității de a răspunde rapid și spontan la diverse situații și provocări, identificarea instrumentelor necesare gestionării emoțiilor pentru a vorbi cu încredere în fața publicului și exprimarea liberă a opiniilor, argumentarea punctelor de vedere.

„Școala de vară de public speaking” se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 – 12 ani și se desfășoară pe parcursul lunilor iulie – august 2024.

Atelierele vor fi susținute de Antonela Sofia Barbu – specialist comunicare online și formator, Cristina Voicu – actor și profesor de actorie și de Alice Roman – bibliotecar și formator și vor începe în data de 4 iulie, de la ora 10.00, la Centrul de Resurse Educaționale în Casa Baiulescu din Bulevardul Eroilor Nr. 33.

Publicitate

Programul atelierelor este următorul:

  • 4 iulie – Tehnici de comunicare
  • 11 iulie – Limbajul nonverbal în public speaking
  • 15 iulie – Jocuri de improvizație
  • 22 iulie – Atitudine scenică
  • 29 iulie – Emoțiile sub control: arta de a vorbi cu încredere
  • 5 august – Interpretarea unui text
  • 13 august – Tipuri de discurs
  • 19 august – GALA PUBLIC SPEAKING

Participarea este gratuită, iar locurile sunt limitate. Înscrierea se va face până la data de 1 iulie 2024 la adresa de email: [email protected].

Organizatori: Biblioteca Județeană ,,George Barițiu” Brașov și Barbu Antonela Sofia PFA.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes