Connect with us
Publicitate

Eveniment

Scene şocante la Braşov! Un bărbat şi-a violat nepoata de doar 5 ani. A abuzat-o în două seri la rând

Publicat

pe

Publicitate

În seara zilei de 7 martie 2024, un bărbat în vârstă de 35 de ani din Brașov a fost acuzat că și-a violat nepoata de doar 5 ani. Acesta a profitat de imposibilitatea micuței de a se apăra și de a-și exprima voința, abuzând de relația de încredere și de autoritatea pe care o avea în calitate de unchi.

În seara următoare, bărbatul a comis un nou act sexual neconsimțit asupra nepoatei sale.

La data de 9 martie 2024, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările penale au fost efectuate de către I.P.J. Brașov – Secția 1 Poliție Rurală Feldioara, cu sprijinul Secției 4 Poliție Brașov, sub coordonarea și supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Publicitate

Acum procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de bărbat, care a dobândit calitatea de inculpat cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de viol asupra unui minor în formă continuată.

Conform procurorilor, bărbatul are multe condamnări în cazier, în cazul lui este reţinută starea de recidiva, însa nu fapte de aceeași natură ca aceasta.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes