Connect with us
Publicitate

Sport

Scandalul de la echipa naţională de hochei ia o şi mai mare amploare. Portarul Coronei Braşov, Toke Zoltan, a jucat cu steagul „Ținutului Secuiesc” și cu cel al Ungariei desenate pe cască

Publicitate

Publicat

pe

Imagine-șoc pentru toți cei care au negat adevărul și au încercat să îi apere pe hocheiștii de etnie maghiară din naționala României: portarul Toke Zoltan a jucat la Campionatul Mondial cu steagul Ținutului Secuiesc și cu cel al Ungariei pe cască.

Publicitate

Portarul naționalei României şi al Coronei Braşov a jucat cu steagul „Ținutului Secuiesc” și cu cel al Ungariei pe echipament. Toke Zoltan, aflat în poartă la una dintre partidele pe care reprezentativa țării noastre a disputat-o la Campionatul Mondial din Slovenia, are pe cască, în lateral, inscripționate două steaguri: cel al Ținutul Secuiesc (cel colorat în albastru) și cel al Ungariei, transmite prosport.ro.

Despre această nouă dovadă de sfidare a echipei României venită din partea unor jucători de etnie maghiară care ar trebuit să apere culorile naționalei noastre la acest Campionat Mondial, Alexandru Nistor, secretarul general al Federației Române de Hochei pe Gheață a declarat că este o faptă de neconceput.

Oficialul federației, Alexandru Nistor, cere demisia ministrului Eduard Novak pentru acest incident. Episodul se petrece după ce, zilele trecute, echipa României a cântat imnul Ținutului Secuiesc, alături de hocheiștii din naționala Ungariei.

Publicitate

De asemenea, ministrul Tanczoș Barna a stat în mijlocul galeriei maghiare la meciul cu România! Chiar dacă Tanczos Barna a încercat să nege faptul că ar fi avut o legătură cu echipei Ungariei, dovezile video și foto publicate de Prosport, demonstrează contrariul!

„Eu nu l-am văzut pe respectivul jucător cu aceste însemne pe echipament. Dar dacă există o astfel de fotografie, dacă se dovedește că a făcut acest lucru, este o faptă de neconceput. Aici nu vorbim despre o sfidare a unei echipe naționale, ci despre o sfidare a unei țări întregi. Personal am foarte mulți prieteni de calitate în zona Harghita – Covasna, dar un astfel de gest reprezintă un adevăr ce nu poate fi negat. Iar domnul ministru Novak, pe care până la un punct îl înțeleg că a încercat să-i apere pe jucătorii proveniți din zona în care și dânsul este născut, după apariția unei astfel de imagini ar trebui să-și dea imediat demisia din această functie”, a declarat Alexandru Nistor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes