Connect with us
Publicitate

Eveniment

Scandal monstru, la Râșnov. 13 tineri s-au luat la bătaie într-un cartier din oraș. 7 dintre ei au fost reținuți

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au dispus reținerea a șapte persoane și introducerea lor în arest după ce acestea au provocat un scandal, pe o stradă din localitatea Râșnov.

Publicitate

La data de 11 iulie polițiștii râșnoveni au fost sesizați cu privire la existența unui scandal între mai multe persoane, într-un cartier din localitate.

În zona indicată, imediat după primirea sesizării, au fost direcționate forțe de ordine, care au constat că, în cartierul ISR, a avut loc un conflict între mai mulți tineri. Investigațiile și audierile pe care polițiștii le-au efectuat, au dus la identificarea celor implicați în scandal, dar și la forma de participare.

Astfel, materialul probator a conturat săvârșirea infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice de către un grup format din 13 persoane, ceea ce a condus în final la emiterea a 7 mandate de aducere, în urma cărora, după audieri, cele șapte persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor, au fost reținute pentru o perioadă de 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Publicitate

Activitățile de cercetare sunt continuate la acest moment la nivelul Poliției Stațiunii Râșnov, sub coordoanarea unui procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, urmând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsurile legale.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes