Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Scandal monstru într-un club din Predeal provocat de fiul lui Adrian Mititelu. „Juniorul”, implicat într-o bătaie, după ce a stropit petrecăreţii cu şampanie

Publicat

pe

Sursa foto: cancan.ro
Publicitate

Fiul lui Adrian Mititelu, patronul echipei de fotbal FCU Craiova 1948, a fost implicat într-un conflict într-un club de la Predeal. Cunoscut pentru escapadele sale la distracție, Adrian Mititelu jr. a stropit lumea cu șampanie în club, generând un conflict în urma căruia până la bătaie nu a mai fost decât un pas.

Conform cancan.ro, Mititelu jr. a vrut să se dea în spectacol în fața fetelor care se aflau în anturajul lui.

Săptămâna trecută, fiul lui adrian Mititelu s-a retras la munte, la Predeal, pentru o vacanță alături de amici. În primă fază, s-a “postat” la Loft Susai. Acolo a dat, însă, peste oltenii lui din Craiova. Care nu i-au suportat, sub nicio formă, “aroganțele”.

Oltenii lui au luat, potrivit surselor cancan.ro, foc după ce au fost udați cu șampanie de Adrian Mititelu Jr.. Fiul omului de afaceri a vrut să se dea în spectacol în fața frumuseților care se aflau în anturajul lui. Nu ar mai fi ținut cont de nimeni și nimic, iar stropii cu alcool i-ar fi deranjat teribil pe ceilalți petrecăreți aflați în local.

Publicitate

Bodyguarzii au intervenit, i-au transmis lui Adrian Mititelu Jr. să nu mai ude lumea cu șampanie (ba chiar l-au rugat frumos), dar acesta nu a ținut cont. Și, astfel, s-a ajuns la încăierare. S-a războit cu craiovenii lui, la rândul lor dornici de conflict. Nimeni nu a dat înapoi, dar, din fericire, situația s-a calmat într-un final. Nu au existat victime și nici nu a fost necesară intervenția Poliției.

Adrian Mititelu Jr. avea, însă, chef nebun de zbenguială. Astfel că înainte de aventura de la Loft Susai a fost la The Office. Unde și-a găsit un alt rival. Cu un cunoscut băiat de oraș, luptător de K1, s-a răfuit fiul patronului lui FC U Craiova 1948. Cei prezenți la fața locului au dezvăluit, însă, pentru cancan.ro, că juniorul ar fi fost “disciplinat” fără milă de sportiv. Orice naș își are nașul, nu-i așa?

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes