Connect with us
Publicitate

Eveniment

Scandal într-un local din Brașov. Un bărbat a fost reținut după ce a bătut câțiva clienți. Individul a rănit o persoană cu un cuțit

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii brașoveni au dispus reținerea unui bărbat de 28 de ani și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Brașov, după ce a lovit mai multe persoane și a purtat asupra sa, fără drept, obiecte periculoase.

Astfel, la data de 22.01.2023 Secția 3 Poliție Brașov a fost sesizată, printr-un apel de urgență, despre faptul că în fața unui local, din municipiul Brașov, este un scandal în desfășurare.

Cercetările efectuate în urma intervenției forțelor de ordine au arătat că, în jurul orei 04.00, în timp de se afla în interiorul localului, bărbatul ar fi aruncat asupra unei femei cu un obiect, provocându-i acesteia leziuni, apoi a mai lovit alte două persoane, iar cu un obiect tăietor, pe care îl deținea asupra sa, ar fi provocat leziuni asupra mâinilor uneia dintre persoanele cu care intrase în conflict.

În cauză, față de probatoriul existent, polițiștii au întocmit dosar penal, în care sunt efectuate la acest moment cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “lovirea sau alte violențe” și ”portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

Publicitate

De asemenea, prin ordonanța emisă de polițiști s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a persoanei cercetate și introducerea acesteia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Brașov.

Dosarul constituit este instrumentat sub coordonarea unui procuror de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes