Connect with us
Publicitate

Social

Scandal într-un cuplu de tineri, încheiat de polițiști

Publicat

pe

Un scandal într-un cuplu de tineri brașoveni s-a încheiat cu un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violența în familie”, deschis de polițiști din cadrul Secției 2.

Publicitate

Luni seară, în jurul orei 20.00, un tânăr, în vârstă de 28 ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții contradictorii, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în vârstă de 27 ani. În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, fiind dispuse evacuarea temporară a acestuia din locuință, păstrarea unei distanțe de minimum 200 de metri față de persoana vătămată, de reședința și locul de muncă ale acesteia.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes