Connect with us
Publicitate

Eveniment

Scandal în miez de noapte pe strada Republicii din Brașov. Un tânăr de 19 ani a agresat un bărbat cu trei ani mai mare decât el

Publicat

pe

Cazurile de violență petrecute pe domeniul public par să se intensifice la Brașov. La aproape două săptămâni distanță de când o femeie a fost lovită cu sălbăticie de un bărbat chiar în centrul vechi al orașului, un alt caz asemănător a ajuns în atenția polițiștilor.

Publicitate

De această dată protagoniști sunt doi tineri de 19 și 22 de ani care ar fi pornit un scandal monstru pe strada Republicii. Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.00. După ce au băut bine, indivizii s-au luat la ceartă în plină stradă, iar conflictul dintre ei doi a degenerat.

„Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 03 iulie 2022, în jurul orei 02.00, pe fondul unor discuții contradictorii și al consumului de alcool, un tânăr, în vârstă de 19 ani, ar fi agresat fizic un alt tânăr, în vârstă de 22 ani, în timp ce se aflau pe strada Republicii din municipiul Brașov. Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în vederea clarificării și stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a fost săvârșită fapta”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Apostlescu Cezar

    4 iulie, 2022 at 6:39 pm

    Unde e politia ? Pentru ce plătim ?
    Salarii din bugetul de stat ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes