Connect with us
Publicitate

Eveniment

Scandal cu focuri de armă la Cuciulata, în judeţul Braşov. Un bărbat beat a fost împuşcat de un jandarm

Publicat

pe

Publicitate

Un bărbat a fost împuşcat în picior în timpul unui conflict care a avut loc în noaptea de 17 aprilie, în jurul orei 02.30, în localitatea Cuciulata. Potrivit informațiilor primite, o patrulă formată din doi jandarmi a fost sesizată cu privire la un grup de persoane care provoca scandal și agresează mai multe persoane aflate în interiorul Căminului Cultural din localitate.

La fața locului, jandarmii au constatat că în conflict erau implicate aproximativ 14 persoane, majoritatea fiind sub influența băuturilor alcoolice. În încercarea de aplanare a situației, jandarmii au folosit spray-ul iritant lacrimogen, însă grupul a devenit din ce în ce mai agresiv.

În timpul incidentului, unul dintre jandarmi a tras un foc de avertisment în plan vertical, iar apoi a tras cu arma asupra unuia dintre agresori. Glonțul l-a lovit pe acesta în zona piciorului, iar la fața locului a fost solicitată o ambulanță. Cei doi jandarmi i-au acordat primul ajutor bărbatului împușcat, aplicându-i un garou. Acesta a fost transportat ulterior la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă se pare că se află în afara oricărui pericol.

Cazul a fost preluat de polițiști pentru continuarea verificărilor, iar sub coordonarea procurorului de caz, se fac cercetări pentru infracțiunea de ultraj. Este important de menționat că situația s-a degradat într-un mod neașteptat de rapid, iar jandarmii au fost nevoiți să ia măsuri de intervenție, inclusiv prin folosirea armelor de serviciu, pentru a proteja siguranța celor implicați.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes