Connect with us
Publicitate

Eveniment

Scandal cu foc de armă la o secţie de votare din judeţul Braşov

Publicat

pe

Astăzi, 27 septembrie 2020, în jurul orei 16.45, în apropierea unei secții de votare amplasată pe raza localității Lunca Câlnicului din județul Brașov, o persoană de sex masculin, ar fi proferat injurii și expresii jignitoare și mesaje ce conțineau aspecte de natură electorală către persoanele aflate în proximitate. 

Publicitate

 Persoana în cauză a fost avertizată verbal, în repetate rânduri, de către jandarmul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu la secția de votare, bărbatul continuând să se manifeste agresiv verbal.

Jandarmul a procedat la încătuşarea persoanei în cauză, moment în care din curtea acestuia a ieşit un câine, care s-ar fi repezit către reprezentantul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov.

Acesta, observând animalul îndreptându-se către el,  a efectuat un foc de avertisment, procedând apoi la încătușarea persoanei, care a fost identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 57 ani din localitatea Lunca Câlnicului din județul Brașov.

Publicitate

În urma incidentului nu au fost înregistrate victime și nici pagube materiale. 

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun, sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

foto: stiripesurse.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes