Connect with us
Publicitate

Eveniment

Scandal cu bătăi şi muşcături pentru droguri, la Braşov. Tânăr tâlhărit de 5.000 de euro după o neînţelegere la preţul pentru cannabis

Publicat

pe

Publicitate

Scandal pe vânzarea de droguri la Braşov. Mai mulţi tineri au ajuns să se bată şi să se muşte pentru că nu s-au înţeles la preţul de vânzare al unei cantităţi de cannabis. După ce s-au cetat bine, tinerii s-au bătut foarte tare. Doi dintre ei, dintre care unul de doar 14 ani l-au lovit şi l-au muşcat pe cel de-al treilea. După asta i-au furat suma de 5.000 de euro, mai multe carduri bancare dar şi actele personale. Incidentul a avut loc în Sânpetru, în maşina unuia tinre tineri. 

Acum cei doi sunt cercetaţi pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

„La data de 21.02.2023, o persoană de sex masculin, un minor cu vârsta sub 14 ani, precum și o altă persoană majoră, au agresat-o fizic prin loviri repetate și mușcături pe persoana vătămată în timp ce se aflau într-un autoturism parcat pe raza localității Sânpetru, pe fondul unor discuții contradictorii legate de vânzarea de cannabis. Acesteia i-au fost sustrase suma de 5000 euro, carduri bancare, precum și acte personale.

La data de 23 februarie 2023, Judecătoria Brașov a admis propunerea de arestare preventivă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, dispunând arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.

Publicitate

Actele de urmărire penală au fost realizate de Secția 1 Poliție Rurală Feldioara, sub supravegherea și coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.”, a transmis Parchetul judecătoriei Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes