Connect with us
Publicitate

Social

Scădere spectaculoasă a ratei de infectare în Predeal

Publicat

pe

Incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 s-a diminuat în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Braşov, de la 7,36 la 7 cazuri la mia de locuitori, rata de transmitere a virusului scăzând, de asemenea, semnificativ în municipiul reşedinţă şi oraşele Ghimbav şi Predeal, transmite Agerepres citată de G4Media.

Publicitate

Conform datelor publicate, miercuri, de DSP cea mai spectaculoasă scădere a incidenţei cumulate pe 14 zile se înregistrează în Predeal – de la 11,92 la 5,86, iar la Ghimbav şi Braşov, de la 10,03 la 9,77 , respectiv de 9,70 la 9,28.

Potrivit datelor DSP Braşov, numărul de persoane infectate era, miercuri, de 4622, faţă de 4833 câte au fost raportate marţi.

Predeal, una dintre stațiunile populare de schii, se află în scenariul roșu, fapt ce a determinat închiderea restaurantelor și teraselor și interzicerea oricăror evenimente.

Publicitate

Potrivit unei informări a Instituţiei Prefectului, miercuri, în judeţul Braşov, un număr de 382 de pacienţi cu COVID-19 erau internaţi în spitale, dintre care 28 la ATI. Totodată, 3824 persoane cu test pozitiv se aflau în izolare, iar alte 713 în carantină la domiciliu.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes