Connect with us
Publicitate

Eveniment

Şase restaurante dintr-un mall din Braşov au fost închise de Poliţia Locală. Nu aveau autorizaţie de funcţionare

Publicat

pe

Publicitate

În perioada 25 iunie-5 iulie 2024, polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului și Activități Comerciale au efectuat controale la agenții economici care desfășoară activități de comerț în domeniul alimentației publice (restaurante, baruri, cafenele, cofetării) într-un cunoscut centru comercial din Brașov, ce au avut ca obiect verificarea autorizației de funcționare.

Polițiștii locali au constatat faptul că 6 dintre cei 37 agenți economici verificați nu dețineau autorizație de funcționare. Societățile comerciale în culpă au fost sancționate contravențional cu amenzi în cuantum total de 2400 lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea activităților comerciale desfășurate până la data autorizării, conform prevederilor O.G. nr.99/2000 (R) privind comercializarea produselor și serviciilor de piață.

„Punem în vedere agenților economici faptul că desfășurarea exercițiului comercial cu autorizație/acord de funcționare reprezintă obligație prevăzută în actul normativ anterior menționat, lipsa acesteia/acestuia sancționându-se cu amendă și suspendarea activității până la data autorizării.”, a transmis Poliţia Locală.

Verificările vor continua în toate cartierele din Municipiul Brașov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes