Connect with us
Publicitate

Eveniment

Șase hoți au încercat să dea spargerea într-o pensiune unde erau cazați muncitori. Indivizii au fost prinși și dați pe mâna poliției

Publicat

pe

Polițiștii brașoveni au dispus reținerea a șase persoane, acestea fiind bănuite că ar fi pătruns în incinta unui imobil, din municipiul Brașov, de unde ar fi intenționat să sustragă mai multe bunuri. La data de 2 februarie, la puțin timp după miezul nopții, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, într-o unitate de cazare a unor angajați, cu intenția de a sustrage din interior diverse bunuri.

Publicitate

La scurt timp după pătrundere în imobil, peroanele bănuite au fost surprinse de către doi muncitori, care au încercat să le imobilizeze, însă acestea au reușit să părăsească zona.

Ca urmare a sesizării primite, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale au efectuat investigații, iar în scurt timp s-a reușit identificarea celor căutați, cu sprijinul polițiștilor din cadrul structurii de Poliție Transporturi Feroviare Brașov.

După administrarea probatoriului, a fost dispusă reținerea și depunerea celor 6 persoane în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, pentru o perioadă de 24 de ore.

Publicitate

Ulterior, în cauză, judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea formulată de procurorul de caz și a dispus arestarea preventivă a patru din cele șase persoane cercetate, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare pentru o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la tâlhărie calificată și tentativă la furt calificat, cercetări aflate în coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să dispuse măsurile legale.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes