Connect with us
Publicitate

Administrație

Şase candidaţi vor fotoliul de preşesinte al Consiliului Judeţean Braşov la alegerile din acest an. Cine sunt pretendenţii

Publicat

pe

Publicitate

În data de 30 aprilie 2024, la ora 23:59, s-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile autorităților administrației publice locale din data de 09 iunie 2024.

La Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Brașov au fost înregistrate și admise 6 candidaturi pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Brașov: Lucian Patrașcu din partea PSD, Kirsch Gabriel-Francisc din partea UDMR, Adrian-Ioan Veștea din partea PNL, Ambrozie-Irinel Dărău din partea Alianței Dreapta Unită, Ana-Loredana Predescu din partea AUR și Gabriel Florescu din partea S.O.S. România.

Au fost înregistrate și admise 6 liste de candidați pentru Consiliul Județean Brașov, din partea PNL, PSD, UDMR, Alianța Dreaptă Unită, AUR și SOS România, precum și candidatura independentă a domnului Marcel-Iulian Șerban.

După finalizarea perioadei legale de depunere a contestațiilor și soluționare a acestora vor fi întocmite procesele verbale de rămânere definitivă a candidaturilor.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes