Connect with us
Publicitate

Sport

Sărbătoarea sportului școlar din Brașov e gata să înceapă

Publicat

pe

Publicitate

Cel mai important eveniment dedicat sportului școlar din județul nostru va avea loc în acest an în Brașov în mai mlute perioade din luna mai. Această manifestare de amploare, la care care participă elevi de-ai școlilor brașovene, practicanți ai diferitor discipline sportive, este organizată anual de către clubul sportiv Transilvania și Inspectoratul Școlar Județean. Practic, dincolo de ambițiile și spectacolul specifice competițiilor sportive, evenimentul reprezintă un bun prilej de descoperire de noi talente pentru structurile sportive de la noi.

Desfășurată sub denumirea de „Cupa Sportului Școlar Transilvania”, această veritabilă sărbătoare a sportului școlar brașovean va reuni la start echipe de fotbal, volei, handbal și baschet. Vineri, 17 mai va debuta turneul de baschet, pentru ca joi, 23 mai, pe terenurile bazei sportive CSS Brașovia să fie programată competiția dedicată „sportului rege”, adică fotbalului.

În următoarea săptămână, pe 30 respectiv 31 mai vor avea loc competițiile de handbal și volei.

La jocuri sportive, partidele din cadrul Cupei Sportului Școlar Transilvania (ediția a 3-a) vor fi organizate în săli aflate pe raza municipiului Brașov, în cadrul instituțiilor de învățământ și nu numai. (foto: ACS Transilvania Brașov)

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes