Connect with us
Publicitate

Social

„Săraci dar împreună solidari”, demersul şoferilor RATBV pentru încurajarea donării de sânge

Publicat

pe

Membrii Sindicatului Liber 2015 al Regiei Autonome De Transport Brașov, RAT BV s-au prezentat din zorii zilei la Centru de Trasfuzie Sanguină din Brașov în vederea donării de sânge pentru colegul lor Valentin care se luptă cu o boală nemiloasă.

Valentin suferă de cancer de colon, iar pe această cale se face apel la toți brașovenii cu inimă mare posesori ai grupei de sânge A 2 negativ să vină să doneze. Constienizând importanţa care o are sângele în tratarea diferitelor boli, Sindicatul Liber 2015 RATBV face apel, în acelaşi timp, către toți brașovenii sănătoşi „să vină şi să doneze sânge indiferent de grupă, dacă nu pentru colegul nostru, pentru alţi oameni aflaţi în suferinţă”.

De asemnea, Sindicatul Liber 2015 RATBV, prin vocea reprezentantului legal Ioan Zbârnea anunţă că „toate autobuzele din flota regiei vor arbora simbolic o panglică de culoare roşie ca semnal pentru nevoia acută de sânge din spitalele brașovene, dar şi ca avertisment pentu nepăsarea autorităților pentru cei aflați la suferință”. Sindicatul roagă colegii șoferi, dar și pe toţi brașovenii să se alăture demersului lor umanitar.

„Săraci dar împreună solidari” este sloganul sub care se desfăşoară acest demers umanitar la care a aderat şi Senatul Seniorilor din RATBV.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes