Connect with us
Publicitate

Eveniment

Şapte magazine care vindeau materiale de construcţii au fost închise de Poliţia Locală Braşov pentru că nu aveau nu aveau acord de funcţionare

Publicat

pe

Şapte firme care vindeau materiale de construcţii şi produse de amenajare pentru casă și grădină au fost închise de poliţiştii locali braşoveni şi amendate cu 12.000 de lei după de la sediile lor au fost găsite mai multe nereguli. Firmele nu aveau acord de funcţionare şi activitatea lor a fost suspendată până când se vor autoriza.

Publicitate

Controalele au fost făcute în perioada 20.06.2022 – 28.06.2022. Poliția Locală Brașov a verificat respectarea prevederilor OG nr. 99/ 2000, republicată, privind comercializarea produselor și serviciilor de piață,  de către supermarketurile și hipermarketurile care comercializează materiale de construcții și produse de amenajare pentru casă și grădină.

„Pe această cale, le reamintim agenților economici faptul că, ulterior  înregistrării la Oficiul Registrului Comerțului și obținerii certificatului de înregistrare conținând codul unic de înregistrare sau, după caz, la data eliberării certificatului de înscriere de mențiuni sau înainte de începerea unei activități care necesită autorizare, au obligația de a obține autorizația/ acordul de funcționare.”, a transmis Poliţia Locală Braşov

Poliția Locală Brașov va continua să verifice activitățile comerciale desfășurate pe raza municipiului, conform competențelor.

Publicitate

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes