Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Șapte elevi din Brașov, care au obținut media 10 la Evaluarea Națională, vor fi recompensați. Fiecare va primi câte 2.000 de lei pentru rezultatele excepționale

Publicat

pe

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Brașov îi va premia astăzi, 10 noiembrie, pe cei șapte absolvenți ai clasei ai VIII-a din anul școlar 2021-2022 care au obținut media 10 la probele scrise ale examenului de Evaluare Națională în sesiunea iunie 2022. Premiile în bani, în valoare de 2.000 de lei pentru fiecare „absolvent de nota 10” sunt alocate din bugetul Ministerului Educației.

Publicitate

Ceremonia va avea loc la sediul Inspectoratului Școlar Județean Brașov, cu începere de la ora 14.00, în prezența conducerii instituției. La această ceremonie au fost invitați directorii unităților școlare unde acești elevi de excepție au absolvit clasa a VIII-a, părinții acestora, și profesori.

Dintre cei șapte „premianți”, trei au absolvit Școala Gimnazială nr. 5 din Brașov și câte unul la: Școala Gimnazială Dumbrăvița, Școala Gimnazială PREMS Brașov, Colegiul Național ‘Andrei Șaguna’ Brașov și Liceul ‘Andrei Mureșanu’ Brașov. Premianții sunt:

  • Bodean Mircea Sorin – Școala Gimnazială Dumbrăvița
  • Bularca Clara – Școala Gimnazială Nr. 5 Brașov
  • Bunea Maria – Școala Gimnazială Nr. 5 Brașov
  • Mitu Alexandra – Școala Gimnazială Nr. 5 Brașov
  • Nică Alexandra – Școala Gimnazială Prems Brașov
  • Oprica Maria – Colegiul Național „Andrei Șaguna” Brașov
  • Tecașiu Bianca – Ioana – Liceul „Andrei Mureșanu” Brașov

În prezent, șase dintre aceștia sunt elevi ai Colegiului Național ‘Andrei Șaguna’ din Brașov iar unul al Colegiului Național ‘Dr. Ioan Meșotă’ Brașov.

Publicitate

Ca și în anii precedenți, Consiliul Județean Brașov a anunțat că îi va premia la rândul său pe acești elevi cu aceeași sumă cu care au fost premiați de Ministerul Educației, în perioada imediat următoare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes