Connect with us
Publicitate

Eveniment

Şapte dintre inculpaţii din dosarul şpăgilor din spitalele braşovene stau în arest 30 de zile. Vezi care sunt aceştia

Publicat

pe

Şapte dintre cele 12 persoane reţinute ieri în dosarul instrumentat de DNA pentru şpăgile date în spitalele au fost arestate pentru 30 de zile. Restul urmează să ajungă în faţa instanţei astăzi când le expiră mandatul de reţinere.

Publicitate

DNA a solicitat la data de ieri judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 04.12.2020 şi până la data de 02.01.2021 inclusiv, a inculpaților: KADAS ILUNA MARIUS ANDREI – fost consilier judeţean, IONESCU RAMONA DELIA – fost manager al spitalului de Boli Infecţioase Braşov, MIRICĂ EMANOIL – ofițer de poliție în cadrul Brigăzii de Operațiuni Speciale Brașov din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, POPA MARIUS CRISTIAN – consilier local în Săcele, LUKACS ANTAL – manager al Spitalului Municipal Odorheiu Secuiesc, BALINT ENIKO – referent la Serviciul Achiziții Publice în cadrul spitalului Spitalului Municipal Odorheiu Secuiesc şi administratorul firmei Chantel Sante.

Măsura de arest preventiv a fost luată de magistraţii Tribunalului Braşov aseară, aproape de miezul nopţii. Luarea măsurii preventive constând în interzicerea desfășurării activităților de natura celor cu ocazia cărora au fost comise infracțiunile pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 04.12.2020 și până la data de 01.02.2021 faţă şi de SC Chantel Sante SRL.

Care sunt faptele pentru care sunt cercetaţi directorii de spitale, politicienii dar şi poliţiştii puteşi vedea AICI.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alexandru

    5 decembrie, 2020 at 10:05 am

    Felicitari celor care au avut curajul sa publice numele celor care fura,șantajeaza,doar pentru a se imbogatii cat mai mult! Asta este adevarata gazetarie…..,,.nu 12 oameni au furat,politia a deschis dosar penal!,, La orice hotie,,,,dati numele autorilor,lumea sa-i cunoasca si sa se fereasca!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes