Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Sâmbătă, brașovenii își pot face o fotografie pe Lună, la Muzeul de Artă. În Noaptea Muzeelor

Publicat

pe

Sâmbătă seară vă puteți face o fotografie pe Lună.

Asta într-un decor special amenajat la Muzeul de Artă, care găzduiește expoziția Moon Impact. Și o puteți vedea până la miezul nopții, pentru că instituția își ține porțile deschise pentru Noaptea Muzeelor, anunță Radio România Brașov FM.

„Este ultima ocazie pentru cei care vor veni la Muzeu să vadă expoziția Moon Impact, expoziție științifică de geologiei, care spune povestea importanței pe care impactul care a dus la formarea Lunii l-a avut asupra Pământului. Cei care vor veni, vor avea ocazia să facă o poză, gratuit, pe Lună, ca să zicem așa, va fi un decor pregătit de partener și cei care vor veni, vor fi prezenți, pentru scurt timp, pe satelitul natural al Pământului”, a spus managerul Muzeului de Artă Brașov, Radu Popica.

În plus, vizitatorii mai pot vedea și expoziția permanentă, de la etaj, dar și o demonstrație de pictură, făcută de artista Getty Tatomir.

Publicitate

„Va continua evenimentul deja în derulare și cu ocazia Nopții Muzeelor, doar că nu va mai fi în expoziția temporară Moon Impact, ci va fi în expoziția permanentă, o artistă din Brașov va face o demonstrație de pictură, în direct, celor care vizitează Muzeul”, a adăugat Radu Popica.

După aceea, expoziția permanentă se va închide publicului, timp de o lună, cât vor fi făcute lucrări.

În Noaptea Muzeelor, la Muzeul de Artă, accesul va fi gratuit dar limitat la 45 de personale simultan în instituție. Masca de protecție este obligatorie.

De Noaptea Muzeelor, din județ, 9 instituții au anunțat, până acum, că vor fi deschise pentru public, printre care Castelul Bran, Prima Școală Românească sau Muzeul Casa Mureșenilor.

sursa: Radio România Brașov FM
foto: The Times

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes