Connect with us
Publicitate

Social

Salvator și în timpul liber. Un pompier din Brașov a scos din flăcări o bătrână imobilizată la pat

Publicat

pe

Au fost momente de panică miercuri seara pe o stradă din Bușteni. În jurul orei 23.00, un apel la 112 anunța că un incendiu a izbucnit la o casă din stațiune. Până ca autoritățile să ajungă la fața locului, un pompier brașovean care era în trecere prin zonă și se afla în timpul liber, a observat că acoperișul imobilului a fost cuprins de flăcări.

Florin Arhire, angaja al secției de pompieri din Predeal, a aflat că în interior se afla o femeie de 80 de ani, care era imobilizată la pat. Tânărul pompieri nu a stat pe gânduri și a intrat în casa care ardea ca o torță. A găsit-o pe bătrână conștientă într-una dintre camere și a reușit să o scoată pe brațe și să o ducă într-un loc sigur.

Pompierii au ajuns în scurt timp la locul incendiului și au reușit să stingă flăcările înainte ca focul să se extindă și la celelalte clădiri învecinate. Nici pompierul brașovean nu a stat departe de incendiu. El și-a ajutat colegii din Bușteni să lichideze vâlvătaia.

Norocul femeii de 80 de ani a fost, de această dată, pompierul brașovean Florin Arhire. Reacția lui a făcut diferența între viață și moarte.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes