Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Salvator din pasiune! Un tânăr de 20 de ani, student la Facultatea de Medicină. şi voluntar la ISU Braşov: „Activitatea de voluntariat este cea mai frumoasă experiență trăită”

Publicat

pe

Publicitate

Atunci când vorbim despre salvatori, putem vorbi despre pompieri, medici, asistenți, salvamari, sau despre multe alte meserii de a căror dedicare și implicare depind viețile noastre.

Însă, atunci când îmbraci două uniforme diferite, ambele de salvator, ambele din vocația de a-ți ajuta semenii, simți cu adevărat că aduci o contribuție majoră la binele comunității din care faci parte.

Sergiu Costin Ciupercă are 20 de ani. Deși încă este la o vârstă fragedă, dorința de salva vieți l-a împins să îmbine cu succes voluntariatul pe ambulanța SMURD în cadrul ISU Brașov, cu studenția la Facultatea de Medicină.

„Sergiu ne-a împărtășit că activitatea de voluntariat este cea mai frumoasă experiență trăită de el până acum. Chiar dacă facultatea îi ocupă mult timp, având multe noțiuni teoretice pe care trebuie să și le însușească, consideră foarte utilă practica pe ambulanță, unde a deprins multe abilități, în același timp devenind mai responsabil și mai empatic cu pacienții.

Publicitate

Sergiu consideră voluntariatul o parte constructivă a vieții sale, atât pentru implicarea adusă comunității din care face parte, cât și dezvoltării sale profesionale.

Practica pe ambulanța SMURD îl ajută nu doar să împletească noțiunile teoretice învățate cu practica din teren, ci și să se dezvolte ca om în interacțiunea sa cu pacienții, devenind, cu fiecare tură, o versiune mai bună a sa.

Îți mulțumim pentru implicare!”, a transmis ISU Braşov pe pagina de Facebook.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes