Connect with us
Publicitate

Sport

Sălile de fitness încep să se închidă. Primul județ care a luat această decizie

Publicat

pe

Activitatea sălilor de fitness, culturism, gimnastică aerobică şi alte astfel de sporturi din judeţul Argeş va fi suspendată pentru două săptămâni, începând din această dimineaţă, în urma unei decizii a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

”Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-a întrunit astăzi, 03 august, în şedinţă extraordinară şi a adoptat hotarârea nr. 28. Ţinând cont de situaţia epidemiologică din judeţ şi de hotararea CNSU nr. 38, hotărâre care are aplicabilitate şi în Argeş, s-a dispus armonizarea acesteia cu hotărârea CJSU nr. 26 din 28.07.2020, prin modificarea prevederilor art. 3 pct. 3.2 care va avea următorul conţinut: «Activităţile comerciale de tip fast-food, drive-in, jocuri de noroc, case de pariuri, cazinouri , se suspendă între orele 23.00 – 06.00, administratorii spaţiilor în care se desfăşoară aceste activităţi asigurând monitorizarea permanentă a respectării de către personalul de deservire şi de către clienţi a măsurilor de limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2, potrivit legii».”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Prefectura Argeş.

”Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor din zona carantinată, reamintim că este operaţională linia Telverde pentru informaţii legate de coronavirus- 0800800358. La această linie telefonică pot fi solicitate informaţii despre modul în care se manifestă virusul, modalităţi de prevenire a îmbolnăvirii şi alte detalii legate de conduita preventivă”, arată sursa citată

Decizia a intrat în vigoare încă de ieri seară, începând cu ora 23.00.

Publicitate

Până în prezent, în judeţul Argeş s-au înregistrat 3.512 cazuri de infectare cu noul coronavirus, raportat la populația județului, numărul de cazuri confirmate reprezintă o rată de 5,73 persoane infectate la 1.000 locuitori. Comparativ, brașovul are o rată de 6,09 persoane infectate la 1.000 locuitori.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes