Connect with us
Publicitate

Administrație

Săli de recuperare, bazine de înot și spații pentru sporturi de masă. Așa va arata Centrul Recreațioal din Codlea, cel mai mare proiect de investiții din oraș

Publicat

pe

Publicitate

Autoritățile din Codlea au lansat licitația pentru construcția celui mai mare proiect din fonduri nerambursabile, din istoria municipiului. Centrul Recreațional Maial va fi un loc perfect pentru sportivii care se vor putea antrena pentru câteva sporturi, dar și pentru cei care vor căuta relaxare.

Proiectul este împărțit pe două componente. La interior vor fi realizate trei bazine, dintre care două pentru înot și unul pentru relaxare, vor fi amenajate spații dedicate sportului de masă, săli de recuperare, spații administrative, dar și un restaurant.

La exterior vor fi construite două terenuri de tenis care vor putea fi folosite în timpul sezonului cald, iar odată cu venirea iernii locurile se vor transforma în patinoare. Tot în aer liber vor fi amenajate piste pentru cei care folosesc role, biciclete și skateboard-uri.

„Valoarea totală estimata a contractului de prestări servicii este 16.311.288,45 lei fără TVA, din care pentru proiectare – 526.996,11 lei fără TVA, iar pentru execuție lucrări și dotări – 15.784.292,34 lei fără TVA. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 octombrie 2021, ora 15.00”, a anunțat primarul municipiului Codlea, Mihai Cîmpeanu.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes