Connect with us
Publicitate

Social

Salarii mai mari pentru angajații CFR, de la 1 decembrie. Cu cât vor crește lefurile celor care lucrează în domeniul feroviar

Publicat

pe

CFR anunţă noi majorări salariale, de la 1 decembrie pentru angajaţii săi. Lefurile lucrătorilor din cadrul Companiei Națioanle de Căi Ferate vor crește cu 6%, în ultima lună din an. Reprezentanții societății spun că aceasta este a doua majorare după cea de 10% acordată în vara acestui an.

Publicitate

„Angajații CFR SA încheie anul 2022 cu o creștere salarială cu 16%! Compania Națională de Căi Ferate “CFR” SA a semnat noul Act Adiţional, la Contractul Colectiv de Muncă (CCM), cu o majorare salarială de 6%, de la 1 decembrie 2022, și creșterea valorii tichetului de masa, de la 1 noiembrie 2022, la 30 de RON, de la 20 de RON! Salariații companiei au beneficiat de prima creștere salarială a acestui an începând cu 1 iunie 2022, când s-a acordat o majorare 10% a salariilor de bază, iar valoarea unui tichet de masă a crescut de la 15 RON, la 20 de RON. Astfel, în anul 2022 conducerea CFR SA a majorat veniturile angajaților cu 16% și a crescut valoarea tichetului de masa de la 15 RON, la 30 de RON! Menționăm faptul că, în anul 2021 angajații CFR SA nu au beneficiat de nicio creștere a salariilor, ultima majorare, de 5%, fiind acordată în decembrie 2020”, au anunțat reprezentanții CFR pe pagina oficială de Facebook.

Negocierile dintre sindicate și administrație pentru actul adițional la Contractul Colectiv de Muncă la Compania Națională de Căi Ferate CFR SA au început săptămâna trecută și au fost finalizate rapid. La negocieri au participat liderii Federației Naționale Drum de Fier, Alianței Federațiilor Tehnice Feroviare, Federației Naționale Feroviare Mișcare Comercial Vagoane.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes