Connect with us
Publicitate

Social

Sala de gimnastică din Braşov aproape de inaugurare, însă blocată de părinți și profesori care nu vor să fie dotată exclusiv cu aparate de gimnastică

Publicat

pe

Publicitate

O sală de sport din Brașov este aproape de momentul inaugurării, însă lucrările sunt blocate din cauza unei petiții înaintate de profesori și părinți, anunță Federația de Gimnastică într-un comunicat de presă.

”Braşovul, situat în mijlocul ţării şi având acces internaţional direct, poate deveni un centru regional pentru gimnastică artistică (feminină şi masculină), gimnastică aerobică, acrobatică, parkour şi gimnastică pentru toţi, sala fiind proiectată atât pentru antrenamente cât şi pentru competiţii. Lucrările sunt finalizate şi ar trebui achiziţionată aparatura de gimnastică şi darea acesteia în folosinţă (are gropi de bureţi pe ambele laterale şi ancorele chimice pregătite pentru fixarea aparatelor)”, anunță Federația Română de Gimnastică.

Proiectul este însă blocat ca urmare a unei petiţii semnate de conducerea şcolii, profesorii de educaţie fizică şi o parte dintre părinţii elevilor care şi-au manifestat dezacordul cu privire la dotarea sălii de sport exclusiv pentru gimnastică de performanţă.

Aceștia au solicitat modificarea proiectului astfel încât să fie o sală multifuncţională, dotată corespunzător practicării tuturor disciplinelor sportive cuprinse în planul de învăţământ.

Publicitate

Pe 15 februarie 2023 va avea loc o şedinţă extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Braşov în care se va dezbate ”Proiectul de hotărâre privind aprobarea scenariului pentru reconversie Sală de sport – şcoala gimnazială nr 2”, atunci urmând să se ia decizia dacă sala va fi sau nu dedicată gimnasitcii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes