Connect with us
Publicitate

Social

„Șaguniștii”, solidari cu Ucraina: vor să ofere suport tinerilor ucraineni refugiați în Brașov

Publicat

pe

Foto: Arhivă
Publicitate

„Împreună pentru Ucraina”. „Șaguniștii” vor să ofere suport tinerilor ucraineni, refugiați în Brașov sau aflați în tranzit, pentru activități sociale, sportive și educative. Asta prin echipele de voluntari ale Colegiului, formate din elevi, profesori, părinți și absolvenți, transmite Radio România Brașov FM.

Conducerea instituției a menționat că este deschisă în a colabora ONG-uri și instituții publice implicate în campaniile pentru Ucraina, pentru a organiza activități cu tinerii ucraineni.

“În primul și în primul rând, dorința noastră este să apropiem toți copiii de școala noastră prin intermediul unor acțiuni specifice educaționale. Este vorba despre o întâlnire cu muzica, cu pictura, cu desenul, o cunoaștere a Brașovului. Am dori ca în perioada când ei stau cu familiile lor – nu neapărat și-au dorit să vină aici, limpede, nu? – să le oferim o oază de normalitate, printr-o apropiere de colegi de vârsta lor. Am gândit acțiuni în acest sens: un tur ghidat al Brașovului, un mic concert realizat de copiii din școala noastră, ateliere de pictură și activități sportive”, a spus prof. Carmen Tănăsescu, director al Colegiului Național „Andrei Șaguna” pentru Radio România Brașov FM.

Colegiul Național „Andrei Șaguna” din Brașov condamnă într-un mod neechivoc acțiunile Federației Ruse în Ucraina și își exprimă solidaritatea cu poporul ucrainean în aceste momente dificile.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes