Connect with us
Publicitate

Eveniment

Săcelean arestat, după ce, cu toporul în mână, a ameninţat cu moartea un poliţist şi cinci jandarmi

Publicat

pe

Un bărbat din Săcele este cercetat pentru ultraj după ce a ameninţat cu moartea un poliţist şi mai mulţi jandarmi. Bărbatul, cu un topor în mână i-a ameninţat cu moartea pe poliţist si pe cei 5 jandarmi. Evenimentul a avut loc în data de 22 martie. Oamenii legii ajunseseră la locaţie după un apel la 112, prin care se anunţata violenţă în familie. 

Publicitate

Acum bărbatul a ajuns în arest pentru 30 de zile.

„S-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de o persoană cu privire la săvârșirea a șase infracțiuni de ultraj prin amenințare, prev. de art. 257 alin. (1) și (4) C.pen., raportat la art. 206 alin. (1) C.Pen., situația de fapt fiind următoarea:

La data de 22.02.2023, o persoană de sex masculin a amenințat cu moartea, având un topor în mână, pe un agent de poliție și pe cinci jandarmi care au intervenit la locuința sa în urma unei sesizări 112 privind acte de violență domestică.

Publicitate

La data de 24 februarie 2023, Judecătoria Brașov a admis propunerea de arestare preventivă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, dispunând arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.

Actele de urmărire penală au fost realizate de Poliția Municipiului Săcele, sub supravegherea și coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes