Connect with us
Publicitate

Social

Săcele / O familie a aruncat deşeuri şi documente personale pe o proprietate privată

Publicat

pe

Sâmbătă, 06.06.2020, Poliția Locală a Municipiului Săcele a fost sesizată de proprietarul unui teren aflat în spatele Gorganului Mic despre proveniența unor deșeuri aruncate ilegal pe proprietatea acestuia, în preponderență hârtie și carton, scrie portalul opiniasaceleana.ro.

În urma verificărilor efectuate, agenții Poliției Locale Săcele au identificat proveniența deșeurile aruncate ilegal. Este vorba despre Farmacia Hypocrate din Sfântul Gheorghe, deținută de familia Stoian din Municipiul Săcele.

Pe lângă documentele firmei Hypocrate, au fost identificate și documente personale ale Emiliei Stoian. Aceasta este o membră consacrată a ansamblului „Zestrea Săceleană” și care în urmă cu puțin timp promova tradiția mocanilor la emisiunea „Românii au talent”. Degeaba dorim să promovăm tradițiile și obicieiurile mocanilor săceleni, dacă în viața de zi cu zi nu  protejăm Săcelele.

În consecință, societatea comercială a fost sancționată conform HCL 59/2019 cu suma de 2500 lei și a fost sesizată Garda de Mediu, pentru a demara procedurile specifice acesteia.

Publicitate

Pentru că ne dorim cu toții un mediu cât mai curat, îi îndemnăm pe săceleni să sesizeze organele abilitate când observă acțiuni de depozitare ilegală a gunoiului, mai scrie site-ul săcelean.

foto: opiniasaceleana.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes