Connect with us
Publicitate

Social

Săcele / Dezinfecţie la intrările scărilor de bloc înainte de ieşirea din „Starea de Urgenţă”

Publicat

pe

Publicitate

În perspectiva ieşirii din „Starea de Urgenţă”, Primăria Săcele anunţă că, joi 14 mai, va desfășura noi activități de dezinfecție a intrărilor scărilor de bloc din cartierele Electroprecizia, Ștefan cel Mare și Movilei.
„Acțiunile se vor desfășura în colaborare cu firma SC Metropolis Pest SRL. Substanța utilizată pentru aceste activități de dezinfecție este INNOCID SD-ic 42 Protect, substanță cu miros floral și efect bactericid, fungicid, mycobactericid și virucid. Această substanță nu are efecte adverse asupra persoanelor și animalelor de companie. Produsul menţionat are AVIZ BIOCID nr. 3237BIO/02/12 emis de Ministerul Sănătății, Comisia Națională pentru Produse Biocide. Serviciile de dezinfecție vor fi efectuate de către personal calificat, cu aparate de tip atomizor, generatoare de stropi”, susţine municipalitatea săceleană într-o postare pe site-ul oficial.

Primăria vrea să sincronizeze serviciile de dezinsecţie de pe domeniul public cu cele ale privaţilor

Totodată, joi și vineri, 14 și 15 mai, după ora 21.00, Primăria Săcele în colaborare cu aceiaşi firmă SC Metropolis Pest SRL va efectua, servicii de dezinsecție pe suprafața domeniului public al Municipiului Săcele. „Serviciile de dezinsecție vor fi efectuate cu aparate de tip atomizor, generatoare de ceață rece dotate cu sistem ULV și aparate generatoare de ceață caldă. Pentru ca activitățile de dezinsecție să fie eficiente, acestea trebuie efectuate în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public și privat, cât și la toți utilizatorii de pe raza municipiului Săcele. În acest sens facem apel către cetățeni, asociații de locatari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinfecție pe proprietăți, clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității. De asemenea, rugăm apicultorii din municipiu să ia toate măsurile necesare în zilele de 14 și 15 mai pentru ca acțiunea să nu afecteze viața albinelor. În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acțiunilor pe domeniul public, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată”, se arată în comunicatul Primăriei Săcele.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes