Connect with us
Publicitate

Social

S-au afişat notele la BAC. Elevii braşoveni pot vedea ce note au primit

Publicat

pe

Rezultatele de la Bacalaureat 2022, sesiunea august-septembrie, au fost publicate de Ministerul Educației. Vezi mai jos lista județelor – elevii intră în platformă și pot introduce codul primit de la școală pentru căutarea rezultatului obținut la examenele din sesiunea de toamnă a Bacalaureatului. Rezultatele sunt cele inițiale, adică înainte de contestații.

Notele elevilor la Bacalaureat 2022 sunt anonimizate, pentru al treilea an, astfel că fiecare candidat la această sesiune de Bac trebuie să introducă în platforma bacalaureat.edu.ro codul primit de la școală, pentru a vedea notele pe care le-a obținut la probele scrise, transmite edupedu.ro.

Absolvenții nemulțumiți de notele primite pot să depună contestații tot astăzi, de la ora 12:00 până la ora 18:00. Rezultatele finale vor fi afișate pe 3 septembrie.

Amintim că aproape 35 de mii de tineri s-au înscris la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului. Potrivit unei analizei Edupedu.ro, este cel mai mic număr de candidați din istoria ultimilor 18 ani a Bacalaureatului.

Publicitate

Elevii braşoveni care au dat BAC-ul pot vedea notele AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes