Connect with us
Publicitate

Util

S-au afişat mediile de admitere pentru elevii care au susţinut Evaluarea Națională. La Braşov două medii de 9.99 la Colegiul Naţional „Andrei Şaguna”

Publicat

pe

Ierarhia mediilor de admitere la liceu, la nivel judeţean a fost publicată de Ministerul Educației. Absolvenții de clasa a VIII-a care au susținut Evaluarea Națională 2021 verifică astfel ce loc ocupă media lor și își pot calcula șansele de a intra la liceul și la clasa pe care și le doresc cel mai mult.

La Braşov cele mai mari medii de admitere sunt de 9.99. Cele două medii sunt ale unor elevi care au au învăţat până în clasa a VIII-a la Colegiul Naţional „Andrei Şaguna”. Cei doi elevi au trecut examenul de Evaluare Naţională cu media 10.00, iar la media de absolvire a anilor V-VIII la unul a fost de 9.97 iar la cel de-al doilea de 9.95.

În perioada 16-22 iulie 2021, candidații și părinții lor pot completa fișele pentru admiterea la liceu 2021, potrivit calendarului publicat de Ministerul Educației. Primul pas în alegerea opțiunilor este identificarea filierei, profilului și, în cele din urmă, a specializării dorite. Înscrierea în clasa a IX-a, în liceele de stat, se face fără examen, pe baza mediei de admitere. Elevii vor fi repartizați computerizat pe 24 iulie 2021.

Anul acesta a fost introdusă planificarea pentru depunerea fizică a dosarelor. Această planificare ar trebui să se facă în prima zi a etapei de depunere a dosarelor, adică pe 25 iulie, pentru etapa I, de exemplu.

Publicitate

Elevii braşoveni care vor să verifice pe ce loc se află media lor de admitere o pot face AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes