Connect with us
Publicitate

Sport

S-a stabilit programul ligii a 2-a a handbalului feminin. Corona Braşov are primele trei meciuri din serie la Sfântu Gheorghe

Publicat

pe

Echipa de handbal CSM Corona Brașov va lua startul în noul sezon, pe 3 decembrie, la Sfântu Gheorghe. Astfel, seria A, din care face parte și CSM Corona Brașov va disputa meciurile în Sala „Katy Szabo”, seria B se va desfășura tot la Sfântu Gheorghe, dar în „Sepsi Arena”, în vreme ce jocurile din seria C sunt programate în Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibași” din Brașov.

Publicitate

Deși inițial a fost anunțată într-o altă formă, seria A, din care face parte și echipa brașoveană, va avea la startul sezonului următoarea componență: HC Dunărea Brăila, CSU Târgoviște, CSM Roman, CSU Bacău, HCF Piatra Neamț și desigur, CSM Corona Brașov.

Astfel, formația antrenată de Simona Gogîrlă și Vasile Curițeanu va juca, la Sfântu Gheorghe, primele meciuri din serie, după următorul program: joi, 3 decembrie, de la ora 13.40 cu HC Dunărea Brăila; vineri, 4 decembrie, ora 11.00, cu CSU Bacău iar sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 12.40 cu CSU Târgoviște.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes