Connect with us
Publicitate

Administrație

S-a semnat contractul pentru execuţia a încă 28,5 km din Autostrada Transilvaniei. Orban: „aştept şi legătura Tg. Mureş – Braşov”

Publicat

pe

Prim-ministrul Ludovic Orban a participat vineri, în județul Bihor, la semnarea contractului privind proiectarea şi execuţia tronsonului Biharia – Chiribiş al Autostrăzii Transilvania, de 28,5 kilometri.

Conform site-ului stiriletransilvaniei.ro, Orban şi-a declarat intenţia de a construi Autostrada Transilvania „aşa cum a fost gândită”, specificând totodată că investiţiile în infrastructură sunt „prioritate zero”.

„Obiectivul nostru clar, limpede exprimat şi angajamentul nostru este acela de construi Autostrada Transilvania aşa cum a fost gândită. Deja, lucrurile sunt coapte, ca să zic aşa, şi se îndreaptă într-o direcţie bună. Sigur că în toate procedurile de licitaţie va trebui să avem mare grijă să selectăm cele mai bune oferte care sunt făcute de cei mai buni constructori şi care, într-adevăr, au demonstrat că au capacitatea de a face tronsoane de autostradă în termenii contractuali, mai ales în condiţiile în care, vă repet, pentru Guvernul pe care-l conduc investiţiile în infrastructură sunt prioritate zero şi vor beneficia de alocare financiară la nivelul volumului necesar de decontare. Sunt licitaţii în curs pe toate tronsoanele care fac legătura între Târgu Mureş şi Borş. Aştept cu mare interes şi legătura între Târgu Mureş şi Braşov”, a declarat Orban, conform sursei citate.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes