Connect with us
Publicitate

Eveniment

S-a dat singur de gol. Un bărbat din Brașov a fost reținut în urma unei bătăi cu un alt șofer, în trafic. Polițiștii au descoperit că scandalagiul nu avea permis

Publicat

pe

Publicitate

Un individ certat cu legea a ajuns în arestul poliției în urma unui scandal izbucnit in trafic. În urmă cu câteva seri, doi bărbați care circulau cu mașinile pe strada Independenței, din Brașov, au început să se ia la harță, chiar în mijlocul drumului. De la ceartă s-a ajuns imediat la bătaie, așa că oamenii care au asistat la incident au sunat imediat la 112.

Mai multe echipaje de poliție au ajuns la fața locului, iar oamenii legii au încercat să afle ce s-a întâmplat. Pentru că se știa cu musca pe căciulă, unul dintre scandalagii s-a făcut nevăzut, dar polițiștii au plecat în căutarea lui. După ce individul a fost găsit, oamenii legii au realizat și din ce motiv a fugit bărbatul.

„Având în vedere că unul dintre conducătorii auto a părăsit zona, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări și au reușit identificarea acestuia, fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 36 ani, din localitatea Brașov. Mai mult, întrucât acesta nu a putut face dovada deținerii unui permis de conducere, polițiștii au efectuat verificări în bazele de date aparținând Poliției Române, ocazie cu care s-a constatat că nu era la prima faptă penală la regimul rutier, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, ca urmare a unei fapte comise anterior”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

În cauză, polițiștii au dispus începerea urmăririi penale cu privire la două infracțiuni de lovirea sau alte violențe și a infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și s-a dispus reținerea persoanei cercetate pentru o perioadă de 24 ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Publicitate

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes